Bowen

A Bowen nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik!

Bowen technika – Edina Bowen – Győr

Az emberi test tökéletes.
A Bowen-kezelés pedig csodát is tehet vele!

Alkalmazása hihetetlen előnyökkel bír a kliensek számára, rendszerint sokféle sérülés és más, akár akut, akár krónikus probléma megoldását eredményezi. Kortól és nemtől függetlenül bárkinél alkalmazható.

Bowen-technika

Más módszerekkel összehasonlítva a Bowen-technikát nem könnyű leírni. A kezelés a test meghatározott pontjain precízen elvégzett izom és kötőszöveti fogások sorozatából áll.

Alkalmazási területei

A Bowtech könnyen alkalmazható fizikai és pszichoszomatikus problémák esetén, kizárólagos vagy kiegészítő kezelésként. Ajánlott akut vagy krónikus panaszok kezelésére, megoldására, de életkortól függetlenül az életminőség javítására is.

Kinek ajánlom

Anyukáknak, apukáknak, nagyiknak, kistesónak, nagytesónak, szóval az egész családnak. Érdekességképpen – s hogy a családi kedvencek se maradjanak ki – Tom Bowen állatokat is nagyon eredményesen kezelt.

Munkám iránti elkötelezettségemet az alábbi gondolat tükrözi leginkább:

„A hivatástudattal bíró ember (….) magasabb rendű célok szolgálatába állítja az elhivatottságát, és minél nehezebb dolga van, annál elszántabban küzd ezekért a célokért”

Vélemények:

8 hetes kislányunk nem emelte a fejét, ezért kerestük fel Edinát. Az első kezelés után már látszódott a változás, majd a következő kettő után már az életkorának megfelelően mozgott, fejét emelte, felhúzta magát hanyatt fekvésből. Minden kezelés sírás nélkül zajlott, nincs erőszak, a baba testrészeinek tekergetése, csak érintések. Ajánlom mindenkinek!

Tünde

Több hónapja tartó, rendszeres migrénnel fordultam Edinához. Három alkalommal vettem részt a kezelésen. Örömmel számolok be arról,hogy két hónapja fejfájás nélkül élek. Köszönöm a kezelést és a lelkesítő beszélgetést!

Dalma

Eltörtem a lábam, műtét és 2 hónap gipsz után a tűzőszegeket is eltávolították a lábamból.  A gyógytorna sokat segített, lazult a bokám, viszont a jobb lábamon nem tudtam pár másodpercnél tovább megállni, instabil voltam. A külső talpélem elkezdett fájni, “kattogott” és kóbor fájdalmat éreztem talpam különböző részein. Ezen előzmények után kerestem fel Edinát. Már az első kezelés után érezhető volt a javulás…

Krisztina

Hívjon bizalommal!

Kérjen időpontot állapotfelmérésre, konzultációra, kezelésre +36 20 359 2387-es telefonszámon!

Keressen a facebookon!

Személyesen itt találkozhatunk:

Kérdése van? Bejelentkezne?

Győr

Nagysándor József utca 5.

Parkolási lehetőség a Mátyás téren.

Telefon: +36 20 359 2387

E-mail: edinabowen@gmail.com

lll

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Hozzájárulok adataim kezeléséhez.

3 + 4 =

Bowen technika – Edina Bowen – Győr – edinabowen.hu – Minden jog fenntartva! – Jelen oldal üzemeltetője a jogvédett tartalmakat, ezen belül, de nem kizárólagosan a Bowen® és a Bowtech® logót és megjelölést a BTAA, és a BTAE, illetve ezen szervezetek magyarországi képviselőjének engedélyével használja.  
Share This