1. Honnan tudhatom, hogy a Bowen-alkalmazó képzett szakember-e?

A Bowen-alkalmazó csak abban az esetben jogosult használni a Bowen-technika és BOWTECH nevet, ha regisztrált tagja a Magyar Bowen Egyesületnek.

A Magyar Bowen Egyesület szervezésében az alapképzés és a továbbképzések számos gyakorlati és írásbeli vizsgát tartalmaznak, ezek sikeres teljesítése esetén kaphatják meg a Bowen-alkalmazók a BTAA (Bowen Technik Akademie of Australia) Bizonyítványát, Diplomáját majd a Mester Diplomát.


2. Milyen gyakorisággal alkalmazzuk a Bowen-kezelést?

A kezelések általában 30 és 45 percig tartanak,  s ideális esetben az első kezelést 7 nap múlva egy ismétlő kezelés követi.  Bár a vendégek gyakran az első kezelés után jelentős javulást tapasztalnak, a kielégítő hatás eléréséhez 3-6 kezelés szükséges, illetve bizonyos krónikus, évek óta fennálló problémáknál ennél több kezelésre lehet szükség.


3. Mennyire biztonságos a Bowen-technika?

A Bowen-technika olyan gyengéd érintéseket, mozdulatokat alkalmaz, hogy az egyik legbiztonságosabb terápiának tekinthető. Annyira gyengéd és pihentető, hogy a kliensek gyakran elalszanak a kezelés alatt.

Ez a ún. non-invazív módszer azt is jelenti, hogy minden korosztály számára ideális – az újszülöttektől az idősekig – s a testi-lelki problémák széles körében biztonsággal alkalmazható.

Bowen technika – Edina Bowen – Győr

Share This