Kedvelem a hasonlatokat, amellyel a vendégeim megfogalmazzák, milyen is a Bowen-kezelés.

„Edina! Ez a Bowen-kezelés olyan, mint amikor az elektroműszerész apró áramköröket kapcsol vissza egy panelen, és ezzel újraindul az egész szerkezet”.

És valóban!

A Bowen nem más, mint a test meghatározott pontjain elvégzett precíz fogás vagy fogások sorozata, ami felszabadítja a blokkokat, letapadásokat, és újra indítja – mint a reset gomb – a megrekedt gyógyító folyamatokat.

Folytatva a műszerész gondolatmenetet, van úgy, hogy egy áramkör szorul csak javításra, de nem egyszer előfordul, hogy többször is ki- és bekapcsolni kell egy-egy szakaszt, hogy az egész rendszer működőképes legyen.

Bowenre lefordítva ez annyit jelent, hogy gyakran elég egy-két kezelés, egy-két fogás ahhoz, hogy igazán érzékelhető változást eredményezzen, de vannak esetek, amikor a kívánt eredmény elérése hosszabb időt vesz igénybe.

Általában három-négy kezelést javaslok a vendégeimnek, ami négy héten keresztül heti egy alkalmat jelent. Fokozatosan adagolva az információkat (fogásokat) sokkal könnyebben képes azt a testünk befogadni, könnyebben tud a változáshoz alkalmazkodni.

Mert a változás állandó, az ehhez való alkalmazkodás pedig a rugalmasságunkban rejlik.

…………………..

Oldalamat olvasva megismerkedhetsz a Bowen-technikával, ha kérdésed van, bejelentkeznél, akkor az űrlapokon azt is megteheted, és persze telefonon is várom jelentkezésedet. 

Szeretettel várlak: Edina

Edina bowen kezelés győr, csorna

 

 

 

 


Bowen technika – Edina Bowen – Győr

Share This