Mit is jelent a Bowen-technika a gyakorlatban?

Néhány szóval leírva: Egyszerű fogások – nagyszerű eredmények!

Talán hihetetlen, de Tom Bowennek (nevéhez fűződik a technika) nem volt orvosi végzettsége, viszont hihetetlen képességekkel megáldott ember volt. Én úgy fogalmaznék, a „kezével látott” és egyetlen cél vezérelte – segíteni az embereknek. Állandóan, még hétvégén is dolgozott, mindig rengeteg ember volt a rendelőjében, sőt, nem ritkán az is előfordult, hogy napi 60 embert kezelt!!! Szimultán, mint a sakkban. A technika erre lehetőséget ad, mert a fogások között néhány percnyi szünetet kell tartani. Tudomásom szerint nincs még egy olyan manuális technika, aminél ilyen jelentősége lenne a terápiás céllal alkalmazott szüneteknek.

Miért jó ez?

Mert időt hagy a testnek, semmit nem kényszerít, figyelembe veszi a test, a kezelt személy pillanatnyi állapotát. Csak annyi fogást adagol, amennyire a kívánt hatás eléréséhez minimálisan szükség van.

……………..

Oldalamat olvasva megismerkedhetsz a Bowen-technikával, ha kérdésed van, bejelentkeznél, akkor az űrlapokon azt is megteheted, és persze telefonon is várom jelentkezésedet. 

Szeretettel várlak: Edina

Bowen technika – Edina Bowen – Győr

Share This